Кредитиране

Запознайте се с нашите кредитни продукти

Кредитиране

Вече не е нужно да се тревожите, ако имате нужда от пари!
С нас ще получите пълно съдействие за всички въпроси, съпътстващи Вашето кредитиране, независимо от потребностите Ви… Потребителски, Ипотечен, Бизнес или Бърз кредит.

Какъв кредит да избера?

За да Ви одобрят за банков кредит, процедурите са доста тромави, а процесът – бавен. За да получите положително становище за кредит, банките се нуждаят дълъг списък с документи, за да ви отпуснат желаната сума. Дори и да ви одобрят, ще чакате за средствата със седмици. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне за подготовката на всички необходими документи, ще комуникира с Кредитора вместо Вас, ще подпомогне и ускори процеса по Вашето финансиране.

Искам да изтегля кредит – как да намеря най-изгодната оферта?

Съществуват множество критерии и фактори, които трябва да бъдат отчетени при избора на банкова или небанкова институция, която да ви кредитира. Няма как да знаете, кой е най-изгодния кредит за Вас, без за познавате добре условията на пазара, допълнителните отстъпки/надбавки, които банките налагат, допълнителните разходи, промоции или кампании. Как тогава да се възползвате от тях?
Ние сме наясно с всички тънкости на кредитирането, както и най-актуалните отстъпки и условията, при които може да се възползвате от тях.

Какви са условията за кредит?

Условията за кредитиране зависят изцяло от Вашите нужди! Останалото… То е наша грижа!!!

Имаш още въпроси? Обади се на наш консултант!
Искаш да сключиш договор за доброволен пенсионен фонд? Заяви среща с наш консултант!